20210315 - stembureau

GA STEMMEN!!! En wapen je tegen Haagse corruptie

Strijders, het was een bewogen week. Zo vlak voor de verkiezingen viert de onderdrukking van onze vrijheid hoogtij! Kritische, dan wel rechts georiënteerde kanalen worden volop geblokkeerd.  Ook onze eigen organisatie staat onder druk met bewezen lijntjes tot aan de top in Den Haag. Terwijl het onrechtmatig framen van FDF door politici zelfs tot in de politieke debatten doorgaat. Ploumen en Marijnissen mogen ook post verwachten aankomende week.

Macht en middelen

Meer en meer wordt de indruk gewekt dat politiek Den Haag misbruik maakt van ons rechtssysteem.  Dit vinden wij schokkend. Ons vertrouwen in de rechtbanken was altijd behoorlijk hoog. De politiek schuwt geen enkel middel om hun macht te consolideren. Ze lijken belangrijke kanalen in hun machtsspel te betrekken. De top van het bedrijfsleven, media, kranten, zelfs de social media. Juist daarom hebben we besloten om de Farmer Defence Force Facebookpagina, synchroon te laten draaien op het nieuwe platform Rebelpage.com. Een pagina die echte vrijheid van meningsuiting binnen de wettelijke kaders voorstaat!  Ook beschikt Rebelpage over een nieuw communicatiesysteem wat in de Rebelmodus volledig anoniem is.

Framing en leugens

De komende week is een belangrijke week. We hebben gezien hoe links de aanval opent op FvD bij Jinek. We zien de framing en de leugens over Hiddema. We hebben gezien dat BBB uit de peilingen gehouden wordt. We weten van Pieter Omtzigt hoe het is gelopen met de toeslagenaffaire. Het is geweldig nieuws dat Omtzigt ook de stikstof onder de loep wil nemen! Zijn rechte rug hebben de boeren en burgers van Nederland nodig. Het verbieden van Aerius en introductie van Lotos-Euros zou een goed begin zijn. Door Jan Cees Vogelaar (op de lijst van Ja21) zou Omtzigt in kennis snel kunnen worden bijgespijkerd!

Open de Ogen

Het wordt tijd dat ook de slapende meerderheid die nog vertrouwen heeft in ons politieke stelsel wakker wordt. De balans moet terug! Ook de zeer ondemocratische instelling van politieke partijen om voorafgaand aan de verkiezingen zowel FvD als PVV buiten te sluiten is ronduit een aanranding van onze democratische rechtstaat. De politieke voorkeur van miljoenen Nederlanders wordt daarmee buitengesloten! En wat te denken van de poststemmen? Zullen die – net als in de VS – zeer laat bekend gemaakt worden en in ongeloofwaardige aantallen naar de linkse partijen gaan?Heeft de Rutte-doctrine niet al alle reden gegeven om achterdochtig te zijn?

GA STEMMEN EN STEM BEWUST!!!

Wij roepen jullie op om iedereen in jullie omgeving te motiveren om te stemmen. Als je niet stemt, stem je op de tegenstander!!! Dat kunnen we absoluut niet hebben. Want nu CDA en VVD het Ministerschap op Landbouw niet willen, is het GEVAAR LEVENSGROOT DAT LNV NAAR LINKS GAAT!!! Wij vertrouwen erop dat jullie het opkomstpercentage in onze sector tot tegen de 100% jagen. Zoek informatie, vergelijk programma’s (op de site van DDB.nu vind je de landbouwstandpunten van verschillende partijen en stemgeschiedenis op belangrijke landbouwthema’s), bel mensen, breng ze desnoods náár het stemlokaal of zorg dat jij met een volmacht hun stem (mits deze ook past bij jouw overtuiging) kan uitbrengen: er liggen zo 1,4 miljoen stemmen ‘voor het oprapen’, praat met elkaar en maak zelf komende week een bewuste keuze! Doe wat je hart je ingeeft, dan doe je het altijd goed.

We hopen ook dat jullie elkaar in waarde laten. Dat er in onze groepen eenheid blijft, onafhankelijk van je stemkeuze. Tenslotte zijn wij samen Farmers Defence Force en we hebben elkaar ook nodig na de verkiezingen. Er is meer dat ons bindt dan wat ons verdeeld.

ALL4ONE

Het FDF-Bestuur

15 maart 2021

 

 

 

 

 

Tags: geen tags