Vereniging Farmers Defence Force

Lidmaatschap: Bedrijfslid Familie

Je wordt met tot maximaal 5 extra gezinsleden lid van de vereniging FDF. Je profiteert meteen als er regelgeving veranderd in het voordeel van de agrarische sector. Ook ben je net als de algemene leden, met je gezinsleden lid van Omroep FDF. Je zult als bedrijfslid ook als eerste de voordelen plukken van eventuele deals die Vereniging Farmers Defence Force sluit met ketenpartijen om het rendement te verbeteren van uw bedrijf.

Ook zullen juridische procedures gevoerd gaan worden om de sectorbelangen te verdedigen. Deze zullen zowel offensief als defensief ingezet worden. Ook zal er beroep op u worden gedaan indien er trekker acties nodig zijn voor het algemeen agrarisch belang onder de vlag van Stichting Farmers Defence Force. Dit is geen verplichting maar uw aanwezigheid wordt wel zeer gewaardeerd.

U bent ook welkom op de algemene ledenvergadering alsmede de vakgerichte vergaderingen in de toekomst. Ook gelden natuurlijk alle acties en promoties ook voor u en uw gezin.

NB: Door middel van het aanmelden via deze website word je lid van de vereniging in oprichting. Op zeer korte termijn wordt de vereniging daadwerkelijk notarieel bekrachtigd en zullen de statuten voor een ieder inzichtelijk zijn. Na oprichting word je automatisch lid van de officiële vereniging!