Olie op het vuur!

Strijders. Zeer verontrustende berichten bereiken ons.

Via de rechter wil MOB bedrijven van PAS melders en andere collega’s zonder geldige NB vergunning stilleggen. Deze volstrekt legitieme bedrijven vallen tussen wal en schip zonder dat ze daar iets aan kunnen doen. Door het onbehoorlijk bestuur van onze overheid.

In Den Bosch werden mijn woorden uit hun verband gerukt, maar niemand in Nederland kan nu nog ontkennen dat een kleine groep hardwerkende burgers, stelselmatig in de hoek gedrukt wordt, gedemoniseerd en van hun privébezit beroofd!

Minister Schouten heeft ons herhaaldelijk toegezegd – en bevestigd per brief aan de Kamer in december 2019 – dat geregeld zou worden dat bemesten en beweiden vergunningsvrij zou blijven. Wij houden haar aan haar woord. Ze moet nu laten zien wat haar woorden waard zijn: geen enkele boer mag geslachtofferd worden voor de waanzin van de MOB.

Johan Vollenbroek meent kennelijk dat hij het goddelijke recht heeft om boeren; onschuldige medemensen, de vernieling in te helpen. Nou, ik kan hem één ding verzekeren: Niet zolang FDF bestaat!

Hij brengt het stikstofprobleem bij de mensen aan de keukentafel in een vorm die onacceptabel is! Dit is BROODROOF. Dit is verwoesting van onze leefomgeving, onze levenswerken en onze voedselvoorziening. Dit is een misdaad tegen de mensheid.

Hiervoor staan wij op, hiervoor gaat de hand aan de ploeg. Wij pikken dit niet!

De heer Vollenbroek van stichting MOB moet zich realiseren dat wie wind zaait, storm zal oogsten. Storm die op zal laaien tot orkaankracht indien er daadwerkelijk boerenbedrijven stilgelegd worden. En er olie op het vuur zal worden gegooid.

Wij weten dat velen van jullie al in actie willen komen, strijders. In actie tegen de veroorzakers van dit onrecht. Minister Schouten en de provincies staan aan onze zijde, zeggen ze… We geven ze nog even de tijd om de zaken te regelen. Maar op het moment dat er geen afdoende wetgeving ontwikkeld is om onze gezinnen te beschermen en er bedrijfssluitingen dreigen, zal er van uitstel geen sprake meer zijn. Dan komt de grootste boerenstrijdgroep in de geschiedenis van ons land, FARMERS DEFENCE FORCE, op alle terreinen voor haar leden in actie. Harder, feller en scherper dan ooit. Hier trekken wij de grens.

All4one!

Namens het FDF-bestuur,
Mark van den Oever (voorzitter)

9 maart 2020

Tags: geen tags