Van Dongen - IMG_1592

15 maart Democratie-Day! #Stemzeweg vandaag en … ga stemmen-tellen controleren bij het stembureau

Strijders, wat hebben jullie je weer ongelofelijk laten zien de afgelopen weken. Zaterdag al massaal in Den Haag en gisteravond – als kers op de taart – bij het politiek debat in Den Bosch! Heel Nederland heeft onze boodschap gezien en via de media gehoord: “Nooit meer …  #Stemzeweg!”

Ga vandaag stemmen! En doe zo wat nodig is om Nederland weer in het rechte spoor te krijgen, blokkeer de Haagse stadselite via jouw stem voor de Provinciale Staten en de Eerste Kamer!

Wil je meer doen dan dat? Zorg dan dat je op 15 maart bij het sluiten van de stembus – dus vóór 21 uur – in jouw stembureau aanwezig bent om getuige te zijn bij het tellen van de stemmen en de controle van de uitslag. Wanneer je in jou gemeente dit breed oppakt, de uitslagen noteert en vervolgens onder elkaar deelt, kun je inzichtelijk maken dat het stemrecht deugt! Want daar gaan we vanuit.

Waterschappen

Naast de Provinciale Staten, stem je ook voor het waterschap. Pas op dat je geen partij kiest die puur vanuit opportunisme, de waterschap zetels wil bezetten. Zoals diverse politieke partijen, die de kennis missen.

Boeren hebben er via geborgde zetels jarenlang voor gezorgd dat jullie droge voeten, sterke dijken en wateropslag hadden. Het is een verantwoordelijkheid die je niet over kunt laten aan de huidige coalitiepartijen, Groen Links en PvdA. D66 en Groen Links vormen Water Natuurlijk. Blijf daar ver weg van. Deze Haagse ruziemakers hebben de afgelopen jaren nog nooit voor oplossingen en altijd voor problemen gezorgd!

Het FDF-Bestuur
15 maart 2023

Tags: geen tags