Farmers Defence Force

Monsterzege voor BBB. Dit land is klaar met Rutte!

FDF feliciteert Caroline van der Plas en haar BBB met hun monsterzege in de Provinciale Staten verkiezingen. De aardverschuiving die gisteren de Nederlandse kaart, BBB-groen heeft gekleurd is door niemand te negeren.

Blijf van onze boeren af!

Het Nederlandse volk heeft gisteren gesproken en een keuze gemaakt voor hun boeren. Een keuze  die een erkenning én beloning is voor alle strijders, die al 3,5 jaar lang op de trekker stappen om voor hun toekomst, gezin en bedrijf te strijden. Die duizenden kilometers aflegden om Nederland bewust te maken van het onrecht dat de boeren wordt aangedaan.

En Nederland heeft ons gezien. Heeft ons gehoord. Nederland heeft tegen dit kabinet gezegd: “Blijf van onze boeren af”. Onze dank aan al die Nederlandse burgers – tot in de Randstad! – is groot. Jullie steun is hartverwarmend!

Klaar met Rutte 4

Uit een opinie onderzoek van de NOS blijkt dat 60% van de kiezers, aan Den Haag heeft laten zien hoe ze over de regering denken. 46% van die stemgerechtigden deed dat via hun “motie van afkeuring” en bracht een proteststem uit. Een proteststem die bijna volledig naar de BBB ging: naar de boeren van Nederland. Deze ongelofelijke steun zal de BBB-ers in de Provinciale Staten, vleugels geven.

Daarnaast is gepeild wat Nederlanders de belangrijkste reden vonden om hun proteststem uit te brengen: op nummer 1 staat: het (dis)functioneren van de ministers van dit Kabinet, en op nummer 2:  de stikstofcrisis. Dit signaal aan de zittende coalitie is zo krachtig. Niemand kan dit negeren!

Bedankt!

Strijders, het FDF bestuur wil jullie bedanken voor jullie tomeloze en niet aflatende inzet.

Onze Project X en #Stemzeweg! campagnes hebben hun vruchten afgeworpen.

Onze dankbaarheid gaat ook uit naar al die burgers die gisteren bewust vóór hun boeren stemden.  

Iedereen weet sinds gisteren: Dit land is klaar met Rutte! Dit land is klaar met Kaag! Dit land is klaar met het CDA van Hoekstra en dit land is klaar met de CU. Allemaal, stuk voor stuk, zijn ze afgestraft.

Voor hun liegen en bedriegen, het verwoesten van gezinnen en mensenlevens en het vernielen van andermans eigendommen.

Niet de boerenstand van Nederland is gisteren gehalveerd, Rutte 4 is verpulverd. Het Nederlandse volk heeft een onbreekbare band met hun boeren. En hebben een mokerslag uitgedeeld aan de rovers uit Den Haag. Een boodschap afgegeven: “Wij zijn Nederland. Wij maken de dienst uit en niet die onbetrouwbare overheid in Den Haag. Verdwijn Rutte 4. En kom nooit meer terug”.

Het FDF Bestuur
16 maart 2023

 

 

Tags: geen tags