biggen

FDF Team varkens organiseert eind mei een nieuwe bijeenkomst

Beste Leden

Na onze eerste bijeenkomst van FDF Team Varkens op 15 maart in Wanroij, zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het realiseren van onze doelstelling: een betere opbrengst voor onze deelnemende varkenshouders. En er zijn inmiddels positieve ontwikkelingen te melden!

Zoals het er nu uitziet zullen we midden mei een aantal testfases gaan doorlopen. De resultaten en uitkomsten van deze testfases willen we dan eind mei met jullie, de FDF leden van Team Varkens,  bespreken op onze tweede ledenavond. De leden-varkenshouders die op grond van de resultaten mee willen, kunnen zich dan op die avond aanmelden en intekenen zodat we het aanbod verder kunnen gaan bundelen, op de manier die we besproken hebben op onze voorgaande vergadering.

Houd je mail goed in de gaten! Want er zal binnenkort een uitnodiging volgen voor de avond die alleen toegankelijk zal zijn voor de leden-varkenshouders van FDF. Ben jij (of is je collega) nog geen lid maar zou je toch graag willen komen ? Meld je dan snel aan via: FDF-lid worden.

We hopen jullie allemaal binnenkort weer te mogen begroeten!

FDF-Bestuur Team Varkens
25 april 2022

Tags: geen tags