JW_20191001_5552a

Nieuwsbericht 16 oktober

Hallo Lieve Boeren, Boerinnen, Burgers, Sympathisanten, Bedrijven en iedereen die ik ben vergeten,

Ik kan namens de organisatie spreken, en zeggen dat we enorm trots zijn op ALLE MENSEN die ons ongelooflijk steunen in voor deze onzekere tijd.
Wij als organisatie en als boeren,vissers, enz. voelen ons hier enorm door gesterkt!!!!
Aanstaande woensdag gaat een historische dag worden, en ik hoop ook van harte dat het niet de boeken in gaat als een dag waar er van alles mis ging….
Dus ik roep een ieder op… HOU HET NETJES!!!

En let ook een beetje op elkaar, en dat bedoel ik zeker niet negatief, maar we steunen elkaar hier ook. Schouder aan Schouder, boeren burgers vissers bouwvakkers wij dragen deze dagen SAMEN.

Ons Programma ziet er als volgt uit:

We beginnen onze reis in Bilthoven op het sportpark aan de Biltse Rading en daar is voldoende gelegenheid om de trekkers te parkeren.
Er staat daar een podium en er zijn een 5-tal geweldige sprekers die het bestuur van het RIVM eens stevig zullen toespreken, want wat daar gebeurd…

Nadat hier de laatste spreker is vertrokken gaan we naar Den Haag waar we het programma gaan voortzetten op De Koekamp.
Dit is bij de Laan van Gorbatchov en de Bezuidenhoutseweg en Benoordenhoutseweg kunnen we voldoende parkeren met onze tractoren, deze het liefst zonder aanhanger o.i.d.!
De politie helpt met aanwijzen van parkeergelegenheid, en volg deze svp ook op, voor een vlotte afhandeling.
Met de politie hebben we een goede verstandhouding, dit willen we graag zo houden, ze denken veel met ons mee.

Om 15.00 begint ons programma daar met een groot aantal sprekers die onze sector een warm hart toedragen.
Zie ook het programma van sprekers op de Farmers Defence Force Facebookpagina en de website.

Na dit programma zullen een aantal mensen huiswaarts gaan, maar ook een aantal zullen blijven, we hebben een aantal kilo.s hamburgers, shoarma en snert broodjes klaar hebben staan al dan niet gratis…

En s’avonds is er een dj aanwezig en dat programma loopt tot 22uur. Drank is niet toegestaan en dat is voor iedereen zijn eigen verantwoording. Maar denk eraan dat je niet met drank op achter het stuur huiswaarts gaat!!
Slapen is officieel niet toegestaan op De Koekamp dus regel zelf een slaapplek..

Donderdag is er ter hoogte van de Hofvijver een lopend ontbijt geregeld, als je hebt mag je een bordje en bestek meenemen….als je dat niet hebt krijg je een servetje of papieren bordje van ons..
Dit ontbijt start om 9 uur en iedereen is daarbij uitgenodigd.. want boeren zorgen voor eten.!!

En hopelijk hebben we daarna eindelijk bericht van de politiek dat ze hun plannen gaan wijzigen ten opzichte van onze mooie sectoren anders zijn we genoodzaakt hardere acties te gaan neerzetten, want het kan niet zo zijn dat alle problemen maar steeds op ons bordje komen…

We hopen jullie allemaal morgen te zien, en we gaan er 2 mooie dagen van maken, maar wel met een hele duidelijke boodschap naar de politiek!!

Team Farmers Defence Force

p.s. heb je nog oud papier in de schuur liggen…wij hebben er nog wel een passende bestemming voor…neem maar mee…

Tags: geen tags