Start de trekkers

Op weg naar het: “Rijks Instituut voor Volksverlakkerij en Manipulatie!”

Het is weer volop actie bij FDF: de voermaatregel moet van tafel!

Daarom voeren we 22 juli actie bij het “Rijks Instituut voor Volksverlakkerij en Manipulatie”- RIVM .

Waar voor de verschillende ‘belangen’ verschillende modellen worden gebruikt: boeren worden tot op 100 kilometer verantwoordelijk gehouden voor stikstofemissie, terwijl voor de wegenprojecten slechts 5 kilometer wordt aangehouden. De wereld op z’n kop! Wetenschap in dienst van de politiek.

Het RIVM zou zich diep moeten schamen voor dit totaal gebrek aan ethiek en wetenschappelijk gehalte!

We willen een actiedag neerzetten waar heel Nederland niet omheen kan: iedereen moet weten welk bedrog er wordt gepleegd door Rutte III en consorten!

En dan doen we door mét de trekkers – symbool voor onze beroepsgroep – op te toeren naar Bilthoven.

We laten ons niet aanpraten dat “met de auto komen meer begrip in Nederland oplevert”… kom op zeg! We zijn het stadium van ludiek actievoeren inmiddels echt wel voorbij! De trekker is van ons. Wij komen op de trekker. De nood is aan de man. Via de voermaatregel wordt onze dieren leed aangedaan terwijl onze bedrijfsvoering er ernstig door onder druk raakt. Een minister die, als het land in brand staat, cocktailtjes gaat lurken onder een parasol – “want ik heb vakantie”, is puur ongeschikt voor haar taak. Ze hoort ons serieus te nemen, ze hoort onze protesten serieus te nemen. Zonder draagvlak en medewerking van de boeren is er NIETS in te rekenen aan het einde van het jaar. Rutte III beweegt niet? Dan wij ook niet. Wij laten ons vee en onze bedrijven niet door en voor politieke belangen vernielen. Dat hebben jullie al genoeg gedaan vanuit Den Haag.

De voermaatregel moet van tafel. FDF laat geen middel onbenut om dat te bewerkstelligen. Via actie of via de juridische weg. De actiedag in Bilthoven is een forse aanslag op onze middelen. De juridische route is dat nog meer, is nu al de verwachting door de tientallen boetes die aangeleverd zijn en aangevochten moeten worden. Met het juridische specialistenteam van FDF kunnen we voor een aantal mensen direct aan de slag. Er zijn echter verschillende “soorten” boetes uitgedeeld. Voor die andere soort boetes moet externe specialistische hulp worden ingehuurd. Een gedegen verdediging voor gerechtvaardigd verzet! Het kan en mag niet zo zijn dat het recht van boeren om te demonstreren, wordt tegengewerkt “via het systeem”!

Daarom willen we deze mensen ook bijstand verlenen. All4one!

Actievoeren kost geld. Het juridisch spoor kost geld.

Wil je ons ondersteunen voor zowel de actiedag in Bilthoven als de juridische weg?

Word dan lid van FDF óf doneer via onze site! Klik hier om een donatie te doen of ga naar:
https://farmersdefenceforce.nl/fdf-inzamelactie-echte-strijders-voeren-actie/

We verzekeren je dat alle donaties aan bovengenoemde doelen wordt besteed.

Daarvan wordt te zijner tijd verantwoording afgelegd aan de leden.

Het FDF Bestuur

20 juli 2020

Tags: geen tags