donatie-actie-featured-provinciale-staten-2023-campagne

Stem Ze Weg!

Crises. Nederland lijdt.  

De Huizen-, Energie-, Oekraïne-,  Koopkracht-, Voedselprijzen-, Stikstof-, Zorg-, Corona-, Asiel-, Gronings Gas-, Klimaatcrisis en de Toeslagenaffaire …. werden allemaal veroorzaakt door één en hetzelfde kwaad…

Nederland is kapot. Nederland is kapot gemaakt.

Ménsen zijn kapot gemaakt (– Gronings Gas, Toeslagen, Corona, Stikstof …)
Gesloopt door de sloopkogel van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie: die ‘broeders in het kwaad’.

Is er een stikstofcrisis? Nee, er is een stikstofcrisis gemaakt!
Is er een huizencrisis? Nee, er is een huizencrisis gemaakt!
Is er een koopkrachtcrisis? Nee, er is een koopkrachtcrisis gemaakt!

Is de inflatie het gevolg van een slechte economie? Nee, het is het gevolg van politiek wanbeleid! En is er een crisis in de zorg? Nee, de zorg is vakkundig verzopen door het Haagse moeras.

Het kwaad dat Rutte4 is, sloopt ons land! En gaat daar mee door wanneer jij dat toelaat!

Stem Ze Weg!

Het is genoeg geweest. We pakken ons land terug op 15 maart 2023. Dat is de dag dat we de leden van de Provinciale Staten (PS) kiezen en zij kiezen –  binnen drie maanden na de PS verkiezingen –  op hun beurt de leden van de Eerste Kamer. Wanneer wij de juiste keuze maken op 15 maart, bepalen we de samenstelling van de Eerste Kamer die op hun beurt elke wet van het Kabinet kan blokkeren. Game Over, Schaakmat Rutte4! Zonder steun blijft er voor dit Rampkabinet niks anders over dan een snelle aftocht.

Want we trekken op 15 maart, de grens. Géén wetten meer die ons, onze rechten afnemen. Wetten, waarmee we werden opgesloten in onze huizen. Wetten en beleid waarmee ons geld waardeloos is gemáákt, onze bedrijven kapot worden gemaakt. Wetten en beleid dat ons, ons recht op zorg heeft afgenomen. Ons zelfbeschikkingsrecht. Onze rechtsbescherming. Wetten die angst en wantrouwen hebben veroorzaakt.

Wij sluiten op 15 maart de deuren van De Dictatuur van Rutte4! Het Elite-Communisme waar deze coalitie voor staat.  Zij zijn allang niet meer ónze Volksvertegenwoordiging. Zij dienen al jaren niet meer ónze democratie. Zij hebben Nederland al te lang verziekt. Letterlijk en figuurlijk.

Stem Ze Weg!

Iedereen die HART heeft voor Nederland: Sta Op. Sta Op Als Je Een Strijder Bent!

Dit land is niet van de Rovers van Rutte4, die hun politieke spelletjes spelen. Die rücksichtslos jouw rechten en welvaart hebben ingeruild voor dealtjes en schimmige agenda’s die ver buiten onze landsgrenzen worden bekonkeld. Ver buiten onze democratische besluitvorming!

De Rovers van Rutte4 zijn de kruiperige lakeien van het grootkapitaal geworden. En het zijn díe bewust ingezette politieke spelletjes, die ons zorgvuldig, gepland en regelrecht naar elke crisis hebben geleid.

Stem Ze Weg!

FDF start vanaf 1 maart haar verkiezingscampagnes. Meervoud, ja.

Campagnes omdat we allemaal moeten gaan stemmen en ánders moeten stemmen.

Om óns land te behouden. Ónze vrijheid te bewaken. En jij kan ons daarbij helpen door onze campagne zichtbaar te maken. En zo de Nederlandse burgers na te laten denken over waar zij hun kruisje gaan zetten op 15 maart. Want dit houdt niet op, niet vanzelf!

En let op: alles waar FDF je voor gewaarschuwd heeft sinds 2019 over het gevaar van het Kabinet Rutte, is uitgekomen!

18+ Stemmen dus – Stem Ze Weg!

Campagnes met steeds dezelfde boodschap:

Stem Ze Weg!

Sluit je aan bij onze campagnes. Zet je in voor onze campagnes. Stop de slopers van jouw Vrijheid.

We gaan géén campagne voeren voor één partij. We gaan adviseren op welke partijen je NIET moet stemmen. Zet je in voor onze campagnes. Stop de slopers van jouw Vrijheid.

FDF zorgt voor posters en ander materiaal om op te plakken of aan te bieden. We hebben voor onze campagne jouw handjes nodig. Binnenkort volgt meer informatie over waar je je kunt melden.

Deze klus kunnen we samen klaren. Deze klus móeten we samen klaren. Voor  óns land, ónze toekomst, ónze kinderen en ónze Vrijheid.  Wij stropen de mouwen op. Sluit je aan!

Stem Ze Weg!

Bestuur FDF
06 februari 2023

Doneren:
Om met onze campagnes heel Nederland te bekleden met bouwhekspandoeken, stickers, posters, vlaggen en bierviltjes is geld nodig. Geld om dat materiaal te bekostigen. Steun je onze actie en wil je bijdragen aan onze boodschap: Stem Ze Weg, doneer dan via deze link. Dan zorgen wij dat het materiaal er komt en heel Nederland onze gezamenlijke boodschap zal zien! 

 

Wij zoeken vrijwilligers

Ga jij er samen met ons voor zorgen dat Nederland net zo gekleurd wordt met onze boodschap als ons land werd door de omgekeerde vlaggen? Ja toch! Voor onze campagnes zoeken we – in dorpen, steden en van het platteland – vrijwilligers die plakploegen willen vormen om posters en stickers op te hangen en te verdelen, of vlaggen en spandoeken willen ophangen. Zoek alvast een paar mensen om je heen om zo’n “plakploeg” te vormen en houd onze berichten in de gaten. Binnenkort maken we via onze socials, de distributiepunten bekend waar je materiaal af kunt halen om overal in Nederland onze gezamenlijke boodschap uit te dragen: Stem Ze Weg!

Tags: geen tags