Steun de strijd van Wijster

Steun de strijd van Wijster
Zodat het recht kan zegevieren

8 juli 2020. Weten jullie het nog, strijders?

Wijster: 63 mannen, vrouwen en minderjarigen werden uit gebouwen bijeen gedreven op het erf van loonbedrijf Fikkert. Ondanks dat het gros van de arrestatiebevelen werden geseponeerd, moeten zes strijders zich bij de rechter verantwoorden. Er zijn kosten verbonden aan die procedure. FDF stond al diverse leden bij die juridische hulp nodig hadden. Deze bijstand aan leden is terecht, maar het zijn kosten waar niet op was gerekend.

Daarom vragen we jullie om voor de juridische strijd veroorzaakt door de Staat, in Wijster waar mensen op onvoorstelbare wijze zijn behandeld tijdens hun arrestatie, wat geld te doneren. Het maakt niet uit hoeveel.

Doneer voor de juridische strijd van Wijster.

 

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
177 donaties
€ 7.670
31%
Doel: € 25.000
Donaties (alle acties)
Anoniem 
€ 29,00
3 weken geleden
Van Dommelen 
€ 25,00
Hou vol hou vast!!!
3 weken geleden
Jan Willem Knol 
€ 25,00
sterkte boeren we kunnen niet zonder jullie
3 weken geleden
Top 3 (huidige actie)
Steungroep Boeren en Burgers 
€ 300,00
1 maand geleden
Abe Dijkstra 
€ 275,00
1 Team, 1 doelb💪
1 maand geleden
Klarenzo Schuurhuis 
€ 250,00
All4one... samen sterk!
1 maand geleden
Tags: geen tags