Boeren in Nederland opgeruimd ten gunste van groei bedrijven zonder NB-vergunning!

Steun de actie van 7 juli!
Oog om oog, tand om tand

Boeren met de benodigde vergunningen in Nederland worden opgeruimd om andere (industriële) bedrijven zonder vergunningen, op relatief goedkope wijze aan ontwikkelruimte te helpen. Boerenbedrijven opruimen zonder juridische legitimatie. Hiervan dreigen de boeren in het Groene Hart en de Gelderse Vallei als eerste de dupe te worden. De uitrookstrategie van de boeren door de Nederlandse overheid…… daar steken wij een stokje voor met alle boeren van Nederland. Zonder genade. Payback time!


Doneer voor 7 juli

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
268 donaties
€ 14.730
59%
Doel: € 25.000
Donaties (alle acties)
Pieter Miedema 
€ 100,00
Leg het bedrog bloot
1 week geleden
Marc Postema 
€ 20,00
Hou vol. Dank voor jullie inzet tegen dit criminele beleid van 'onze' roverheid. Recht zal geschieden. Veel steun en kracht toegewenst in deze strijd. WWG1WGA
1 week geleden
Top 3 (huidige actie)
Fransen Gerrits 
€ 1.000,00
2 jaar geleden
Anoniem 
€ 500,00
Ga ervoor
2 jaar geleden
Jan de koning 
€ 500,00
Ga zo door . Zonder boeren is Nederland niets
2 jaar geleden
Tags: geen tags