Steunactie: doneer voor onze juridische strijd

Om de spoedwet stikstof-infra van tafel te krijgen gaat FDF het juridische pad op. We gaan naar de rechter en naar Europa om deze onrechtmatige wet van tafel te krijgen.  Ook zullen we de uitwisseling van ammoniak naar NOx aanvechten. Dit is volgens ons niet mogelijk. We hebben grote twijfels of de NEC richtlijn en de habitat richtlijn goed uitgevoerd worden.
 
Hiervoor hebben we voldoende funding nodig omdat juridische procedures kostbaar zijn!
 
Help FDF en help jezelf zodat de landbouw niet ingeruild wordt voor vieze industrie en luchtvaart!
 
Steun daarom FDF financieel in haar strijd!

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
161 donaties
€ 7.363
7%
Doel: € 50.000
Donaties (alle acties)
Anoniem 
€ 25,00
1 week geleden
Niek Krekels 
€ 25,00
Hoe dom dit ook moge klinken van iemand buiten de agrarische sector: indrukwekkend om zo veel tractoren en trekkers bij elkaar te zien in Den Haag, afgelopen dinsdag. Niks tientallen, zoals de MSM berichtte. Honderden. Hulde en respect voor de saamhorigheid onder de boeren onderling Jong en oud(er) samen, vechtend voor dezelfde belangen. Blijf vechten voor jullie bestaan, de boer kan en mag niet ten onder gaan.
2 weken geleden
Alco 
€ 25,00
Goed dat jullie opkomen voor jullie grondrechten, het recht om jullie gezin een boterham te kunnen geven, het geluk dat wij nog een echte boterham mogen hebben. Helaas zijn er nog mensen die niet zien dat jullie een heeeeeeeel belangrijke taak in onze maatschappij vervullen. Namelijk het zorgen voor het brood op de plak hebben!! Dank voor al jullie inzet, voor onze boterham!
2 weken geleden
Anoniem 
€ 25,00
Jullie zijn kanjers! Hou vol!
2 weken geleden
Top 3 (huidige actie)
Floor & Evelyn 
€ 500,00
Floor & Evelyn de Jong
6 maanden geleden
Anoniem 
€ 475,00
5 maanden geleden
Anoniem 
€ 350,00
5 maanden geleden
Tags: geen tags