FDF

Strijders, bedankt!

Het afgelopen jaar verlieten de strijders van FDF regelmatig hun erf om verschillende, dringende redenen. Regelmatig om hun belangen te verdedigen maar ook om anderen te helpen: bij stormschade, meerdere malen om circussen bij te voeren of – zoals in deze decembermaand –  om met een optocht van verlichte trekkers wat licht te bieden aan mensen die dat nodig hebben.

Zo werden al tientallen kerstpakketten en verrassingen langs gebracht bij diverse verzorgingshuizen in heel Nederland maar ook een knuffel bij een ernstig ziek maar dapper meisje, om haar weer wat moed te geven.

Aankomende woensdag trekt actiegroep Niezijl er opnieuw op uit om anderen blij te maken en worden knuffels gebracht naar de kinderafdeling van het Martini ziekenhuis en worden 500 banketstaven uitgedeeld bij een drietal verzorgingshuizen.

Het zijn deze acties door heel Nederland van betrokken boeren en strijders van Farmers Defence Force die de aandacht van de pers vaak niet halen, maar die met evenveel toewijding en overtuiging worden uitgevoerd als al die acties die wél de aandacht trekken.

Het FDF bestuur is trots op haar strijders die ondanks een druk boerenbedrijf en zorgen over de toekomst, aandacht hebben voor een ander. Jullie zijn een lichtpunt in deze donkere dagen. En weten steeds weer te bewijzen wat ALL4ONE werkelijk inhoud.

Strijders, bedankt!

Het FDF-Bestuur

29 december 2020

Tags: geen tags