strijders-5-februari-actie

Strijders: start de trekkers!

Strijders. Op 1 oktober waren jullie er, om luid, duidelijk en zichtbaar te maken dat de boeren van Nederland het waardeloze beleid van dit Kabinet niet meer vreten. Op 16 oktober waren jullie er weer, nog harder, nog sterker, nog meer vastberaden! Op 18 december moesten jullie zonder ons op pad. En dat deden jullie geweldig. Jullie lieten je niet van de wijs brengen door bewindslieden met hun verraderlijke dubbele agenda’s: Schouten, die beweerde dat alles in kannen en kruiken was met de boeren terwijl dit niet zo was of is!

Sindsdien werkt het Landbouw Collectief, waar FDF – zoals jullie weten – oprichter en deelnemer aan is hard aan een inhoudelijk sterk plan van aanpak. Om onze Nederlandse boeren te versterken en een oplossing te bieden voor de economie in Nederland. Om de Nederlandse overheid die de desastreuze effecten van hun wanbeleid op de Nederlandse boeren en burgers afwentelt, uit hun shit te redden.

Worden we serieus genomen? Absoluut niet. Rutte en consorten zitten in hun achterkamertjes te werken aan achterbakse plannetjes die absoluut niet goed zijn voor jullie bedrijven, strijders. Om hun papieren realiteit te legaliseren. Er worden plannetjes opgezet, noodwetjes er doorheen gejast, en beleid ingevoerd door provincies waar ze ons de nek mee omdraaien. Onze bedrijven, onze manier van leven, onze waardigheid en onze trots wordt ons ontnomen. We worden zelfs gecriminaliseerd: hard werkende boeren worden straks als zware criminelen bestraft: economisch delict als je niet voldoet aan de Haagse waanzin! En daar werken de regeringspartijen allemaal aan mee. Nu al worden de varkenshouders ernstig tekort gedaan, de nertsenhouders worden bij het grof vuil gezet. In complete gebieden in Nederland zal de landbouw verdwijnen. Ten gunste van zware, vervuilende industrie. En dat is onacceptabel voor FDF!

5 februari is het vervolggesprek tussen het Landbouw Collectief, Schouten en Rutte in het Catshuis gepland. Daar moeten spijkers met koppen worden geslagen. Daar moet de finale klap worden gegeven!

En daarom roepen wij jullie opnieuw op.
5 februari is de dag der dagen, 5 februari is JUDGEMENT DAY.

FDF heeft jullie nodig. Druk leggen is nog nooit zo belangrijk geweest als op deze dag. Zorg dat je er bent. Zorg dat Rutte zich wel drie keer bedenkt voor hij de Nederlandse boeren opnieuw durft te belazeren. Zorg dat hij inhoud geeft aan zijn opmerking dat “boeren niet het probleem zijn maar wel kunnen helpen bij de oplossing”. Wij accepteren geen offers van boeren meer. Wij accepteren geen leed voor onze families meer. Het is genoeg geweest!

5 februari moet Den Haag schudden op zijn grondvesten, 5 februari nemen wij – de boeren – Den Haag over als we geen respect ontvangen in het Catshuis. Ze moeten ons zien, ze moeten ons horen en weten dat het bedriegen van de boeren niet zonder gevolgen zal zijn. Ons geduld is op. Er moet geleverd worden!

Op 5 februari gaan we optoeren. Groter, zwaarder en meer vastberaden dan ooit. All 4 one!

Namens FDF
Mark van den Oever, voorzitter

25 januari 2020

Tags: geen tags