FDF-logo-featured

Vuil spel door dierenactivisten

Opnieuw blijken activisten op onrechtmatige wijze, de varkenssector in diskrediet te willen brengen.  Met deze keer als aanleiding het debat in de Kamer, op 6 december, over dierenwelzijn.

FDF hekelt de wijze waarop dierenactivisten beelden verzamelen. Het vele knip- en plakwerk, gemengd met beelden uit het buitenland, schets een volledig onterecht beeld van de varkenssector.

De activisten plegen illegale activiteiten en het wordt tijd dat er gehandhaafd wordt. Anders vreest FDF dat het slechts een kwestie van tijd is voor er slachtoffers in de menselijke sfeer gaan vallen. De eerste eco-terrorist die een staaf ijzer in de nek krijgt lijkt op deze wijze onvermijdelijk.

Daarnaast heeft FDF van een anonieme bron informatie toegespeeld gekregen waaruit blijkt dat activisten niet schuwen om zelf een actieve rol te willen spelen: dieren zouden opzettelijk door activisten worden gekweld om beelden te kunnen verzamelen. In het recente verleden voelden activisten zich al niet te beroerd om brand te stichten in stallen en bij slachterijen, een regelrechte aanslag op onschuldige mensen- en dierenlevens.

Onze anonieme bron vertelt ook dat wederom kentekens en telefoonnummers van activisten die betrokken waren bij de manipulatie en opnames, binnenkort gepubliceerd zullen worden op Vegan-tracker.

Het lijkt erop dat er een vooropgezet (politiek?) spel wordt gespeeld om Kamermoties uit te lokken die negatief uitvallen voor de veehouderij. Illegale beelden, in scene gezette beelden en beelden uit het buitenland worden gebruikt om de veehouderij in een kwaad daglicht te zetten. Deze wijze van politiek bedrijven, past niet bij Nederland en is niet correct. Ook zien wij banden tussen de politieke partijen en de dierenrechten-terroristen. Het lijkt in opdracht gedaan en bewust getimed. Schandalig dat zo de publieke opinie een rad voor de ogen wordt gedraaid. FDF komt op voor boeren en voor hun dieren. En vecht een strijd tegen onrecht!

All4one!

FDF-Bestuur

05 december 2022

Tags: geen tags