FDF vlag

4 Juni – Brussel – Game Over!

4 Juni – Brussel – Game Over!  
9 april – Boerenbijeenkomst in Brussel

 

Strijders.

Vijf jaar geleden begon de nachtmerrie voor agrarisch Nederland.

 

De toen geïnstalleerde EU Commissie onder leiding van Ursula Von der Leyen en Frans Timmermans lieten hun duivelse plannetjes als eerste los op onze bedrijven, onze Nederlandse landbouw.

Wij waren hun speelveldje om de Green Deal over uit te rollen, het plan waarmee de boeren en de voedselproductie in de EU de nek wordt omgedraaid. Langzaam maar zeker.
Via:
Landroof – via NV gebieden, bufferstroken, braaklegging.
Onteigening – zogenaamd voor natuurherstel.
De Sterfhuisconstructie – door onhaalbare (mest)regels op te leggen, derogatie af te nemen aan drie lidstaten en ‘extensivering’ – de holle kreet die niets anders dan uithollen betekent.

En nadat de Nederlandse boeren vanaf 2019 kennis maakten met de destructie via de Green Deal, werd kort daarna ook de rest van de EU-boeren er mee “verrast”. Alles om in de 5 jaar onder de EVP van Von der Leyen en de Socialisten van Timmermans, het verdienmodel van de EU-boeren om zeep te helpen. De EU “op te schonen” van boerenbedrijven en agrarische activiteiten.

Tegelijkertijd zette die Europese Commissie onder leiding van Von der Leyen en Timmermans

de achterdeur wijd open voor rotzooi uit regio’s die NIET hoeven te voldoen aan de EU-duurzaamheidseisen en EU-kwaliteitsvoorschriften: granen die bespoten zijn met in de EU verboden middelen, eieren van kippen uit kooien, vlees en zuivel geproduceerd met hormonen… goedkope rotzooi om de Europese burger aan hun kant te houden.

Deze EU Commissie van Von der Leyen en Timmermans 

roeit al vijf jaar – gericht – haar eigen boeren uit, haar eigen voedselproductie. Oneerlijke concurrentie, schimmige verdragen, verstrengelde belangen buiten de democratische besluitvorming om. Geen middel is geschuwd.

DAT-MOET-AFGELOPEN-ZIJN! 

Wij moeten het heft weer in eigen handen nemen. Voedsel van eigen bodem. Zelfbeschikking.

Van 6 tot en met 9 juni kan het Europese volk het juk van deze slopers van onze welvaart, van zich afwerpen. Door te kiezen voor een andere lijn.

 
Op 10 juni moet het Game Over zijn met het verraad uit Brussel.  


#Stemzeweg!

Wij, de boeren van Nederland zeiden als eerste ‘NEE’ tegen Den Haag en Brussel. Boeren in talloze EU-landen volgden ons voorbeeld. Voeren actie tegen de schijnvertoning die de Green Deal, het Klimaatbeleid en de Natuurwetgeving is.

De aanval op onze vrijheid, onze rechten en onze bedrijven moet afgelopen zijn. En om alle EU-burgers bewust te maken van hún macht, hún kracht, gaan we op 4 juni 2024 demonstreren in Brussel, samen met al die Europese boeren die we de afgelopen maanden de weg op zagen gaan. Die net als ons, met de vuist op tafel slaan!

Von der Leyen en Co. proberen hun vege lijf te redden. Doen beloftes. Schalen voorschriften af. Zeggen dat ze de boodschap van de boeren begrepen hebben. Het zijn boterzachte toezeggingen. Von der Leyen doet alles om nog vijf jaar de baas van de EU te zijn. Om haar werk af te maken. Wanneer in Brussel blijft zitten wat er nu zit, zal er niks verbeteren. Dan is het vanaf 10 juni 2024 weer business as usual.

#Stemzeweg!

 

Laten we de Europese politiek opschonen zoals we dat ook de Nederlandse deden in maart en november 2023.
Samen.
Met al die strijders uit EU-landen die de afgelopen maanden de weg op gingen. Massaal. Die allemaal – net als wij in Nederland – de burgers achter zich hebben staan! Maak die burgers bewust van wat er gaande is! Zorg dat ze aansluiten op 4 juni wanneer ze zélf de touwtjes in handen willen hebben over hun leven, hun eigen waarden in ere willen houden – zonder ‘woke’ drammerigheid!

Zorg dát ze gaan stemmen en weten op wie ze NIET  moeten stemmen!  

Wees er daarom allemaal bij op 4 juni 2024. Dé INTERNATIONALE ACTIEDAG in Brussel waardoor het volk zal zegevieren. Dé dag waarop het Game- Over is voor Von der Leyen en haar gifgroene kompanen. Eén dag die het verschil kan maken voor de komende vijf jaar; voor de democratie, de landbouw, de voedselvoorziening maar vooral jouw Vrijheid!

9 April hebben we alvast ons eerste bijeenkomst in Brussel met vele internationale boerenleiders. Internationale collega’s uit alle windstreken van de EU, met wie we de demo op 4 juni, in de steigers gaan zetten.

 

Op 9 april zijn we ook uitgenodigd in het Europees Parlement 

om in discussie te gaan met Europees Parlementsleden van verschillende fracties. Een bijeenkomst die speciaal voor ons als boerenleiders is georganiseerd! Daar staat het destructie-beleid van de afgelopen 5 jaar op onze agenda. Daar gaan we praten over wat we de komende 5 jaar wél accepteren in beleid.  

FDF zet daarnaast, met kracht in op herstel van de derogatie. 

Dat is prioriteit nummer 1 voor onze Nederlandse veehouders. Het is voor ons ook duidelijk dat we daarvoor niet bij de Minister van LNV in Den Haag moeten zijn, maar 9 en 10 april in Brussel. Nu nog zonder trekkers maar met vastberadenheid en een plan.

Houdt onze social media in de gaten. ALL4One! 


Het FDF Bestuur

02 april 2024

Tags: geen tags