20211024 - RMV Hardenberg

Bezoek de FDF-podiumtruck op RMV Hardenberg: zonder QR!

Het is een begrip voor veehouders: de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen te Hardenberg. Dit jaar  van aanstaande dinsdag 26 oktober tot en met donderdag 28 oktober. Duizenden boeren bezoeken jaarlijks deze vakbeurs, waar toeleveranciers én belangenbehartigers een stand hebben. Vorig jaar verviel de beurs, dit jaar heb je voor toegang in de hallen een QR code nodig.

FDF staat voor het eerst ook op deze beurs. Maar: een verplichte QR Code om onze stand te kunnen bezoeken, is niet in lijn met hoe FDF haar leden en boeren die nog geen lid zijn, wil ontvangen! FDF zou FDF niet zijn, als we geen aanvaardbaar alternatief hebben voor jullie allemaal: daarom staan wij buiten, naast de hallen bij Ingang 3 met een grote podiumtruck te herkennen aan de FDF-logo’s en vlaggen. In deze podiumtruck zijn we van alle gemakken voorzien en maakt het FDF bestuur en de regiovertegenwoordigers graag kennis met jullie: onze leden en belangstellende boeren die nog geen lid zijn. Wie lid wordt op de beurs, krijgt een FDF-muts om je warm door de winter te krijgen.

FDF is al lang veel meer dan een actiegroep. FDF staat midden in de maatschappij, met de poten in de klei. En jullie waarderen dat: FDF blijkt als belangenbehartiger, het meeste vertrouwen te hebben van de boeren, aldus een belangrijke enquête van onderzoeksbureau I&O Research.

FDF is de verdediger van het boerenbelang. We behartigen jullie belangen met hart en ziel, met passie en daadkracht. Onconventioneel. No-nonsense. Voor álle sectoren.

De sector staat onder grote druk, menigeen meent vóór de boeren te mogen praten en niet mét de boeren. Kom langs in Hardenberg en vertel ons hoe jij de toekomst voor jouw bedrijf voor je ziet.

Tot ziens in Hardenberg!

Het FDF-Bestuur
24 oktober 2021

Tags: geen tags