Doneer voor strijdkas en boetes

Boeren strijden voor hun bestaan. Rutte straft af met een opruimplan en boetes.

Help ons de strijd voort te zetten en doneer om de boetes te kunnen betalen of om de juridische strijd te kunnen voeren.

Doneer onder vermelding van ‘boete’ of ‘strijdkas’. Help de boeren.

ALL4One!

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
1970 donaties
€ 77.913
78%
Doel: € 100.000
Donaties (alle acties)
Pieter Miedema 
€ 100,00
Leg het bedrog bloot
1 week geleden
Marc Postema 
€ 20,00
Hou vol. Dank voor jullie inzet tegen dit criminele beleid van 'onze' roverheid. Recht zal geschieden. Veel steun en kracht toegewenst in deze strijd. WWG1WGA
1 week geleden
Top 3 (huidige actie)
Anoniem 
€ 1.000,00
Dit wordt goed besteed 👍🏻!! Jullie helpen ons super, steeds de drijvende veer voor ons allen 💪🏻. Veel succes .. dat zal de komende tijd hard nodig zijn.
11 maanden geleden
van Asseldonk champignons 
€ 1.000,00
Hypocrisie de wereld uit te beginnen in Europa. Nederland en Europa; Biomassa verzamelen; Ontbossing veroorzaken in grote delen van de wereld en daarmee op zeer grote schaal natuur vernietigen Biomassa transporteren; daarmee veel van smerigste diesel verstoken op schepen over de oceaan Biomassa verbranden; lucht vervuilen en CO2 uitstoot verhogen in Europa En dan boeren de schuld geven van beschadigen van natuur in Nederland die geen natuur is maar een dierentuin. En daarmee onze plicht verzaken om in een vruchtbare rivieren delta op meest efficiëntste manier ter wereld voedsel te verbouwen. En daarmee ook te verzaken om de rest van de wereld met die kennis vooruit te helpen om ook te verbeteren in produceren van voedsel. Doe je best en succes!
10 maanden geleden
Alpuro Breeding 
€ 775,00
11 maanden geleden
Tags: geen tags