Doneer voor strijdkas en boetes

Reacties
[fb_plugin comments]
1970 donaties
€ 77.913
77,91%
Doel: € 100.000
Donaties (alle acties)
Marc Postema 
€ 20,00
Wellicht is het een goed idee om een flink deel van de overheid af te schaffen, in plaats van de boeren, de vissers en de rest van Nederland lastig te vallen met een hele hoop onzinnige controlemaatregelen. Ons land en volk zullen er van opknappen. Veel succes in de strijd tegen Den Haag en Brüssel. Weg met Agenda 2030 en terug naar de E.E.G.
13 uur geleden
AJW Jong Bloembollen 
€ 100,00
De beuk er in, ook tegen de weersmanipulatie met Chemtrails en Haarp
3 dagen geleden
P.W.J Van Houtum 
€ 15,00
3 dagen geleden
G de Man 
€ 25,00
3 dagen geleden
Top 3 (huidige actie)
Anoniem 
€ 1.000,00
Dit wordt goed besteed 👍🏻!! Jullie helpen ons super, steeds de drijvende veer voor ons allen 💪🏻. Veel succes .. dat zal de komende tijd hard nodig zijn.
2 jaar geleden
van Asseldonk champignons 
€ 1.000,00
Hypocrisie de wereld uit te beginnen in Europa. Nederland en Europa; Biomassa verzamelen; Ontbossing veroorzaken in grote delen van de wereld en daarmee op zeer grote schaal natuur vernietigen Biomassa transporteren; daarmee veel van smerigste diesel verstoken op schepen over de oceaan Biomassa verbranden; lucht vervuilen en CO2 uitstoot verhogen in Europa En dan boeren de schuld geven van beschadigen van natuur in Nederland die geen natuur is maar een dierentuin. En daarmee onze plicht verzaken om in een vruchtbare rivieren delta op meest efficiëntste manier ter wereld voedsel te verbouwen. En daarmee ook te verzaken om de rest van de wereld met die kennis vooruit te helpen om ook te verbeteren in produceren van voedsel. Doe je best en succes!
2 jaar geleden
Alpuro Breeding 
€ 775,00
2 jaar geleden
Tags: geen tags