FarmerFriendly

FarmerFriendly Varkensnotering: vanaf maandag 27 februari naar een weeknotering

De FarmerFriendly Varkensnotering gaat vanaf maandag 27 februari naar een weeknotering. De weeknotering loopt van maandag tot zaterdag. Dit houdt in dat de weeknotering die op 22 februari is gepubliceerd, zal lopen tot maandag 27 februari. Daarna zal elke  woensdagmiddag bekend gemaakt worden wat de notering zal zijn, gebaseerd op de nieuw uitgebrachte Duitse notering.

Dit is een voordeel voor onze boeren die op maandag-dinsdag en woensdag leveren. Deze zullen dan al de nieuwe prijsverhogingen gaan meenemen begin van de week. Momenteel loopt de notering van donderdag tot woensdag. Vaak willen onze leden graag op donderdag en vrijdag leveren om de nieuwe verhogingen mee te nemen.

Door deze wijziging komt er meer rust en kan er ook gewoon begin van de week geleverd worden, tegen de nieuwe uitgebrachte Duitse notering.

Deze regeling geldt alleen voor FDF- FarmerFriendly-leden en niet voor de reguliere handel.

We roepen alle leden op, zich aan te melden en te profiteren van de prijsontwikkelingen op de Duitse markt, De afspraken die we in Duitsland hebben gemaakt onder FarmerFriendly, zijn gebaseerd op 52 weken per jaar. In goede en in slechte tijden wordt er door geladen.

Bij vragen kunt u zich altijd melden bij Roy Nillesen Tel : 06-30895374

Het FDF bestuur

FDF Team Varkens
23 februari 2023

 

 

 

Tags: geen tags