20230301 - Stem ze weg poster

Stem Ze Weg!

Na een hete zomer hard strijden, was de herfst doodstil. De trekkers bleven op het erf en in het land. De nieuwe minister van LNV kreeg een kans. Ook wij probeerden Rutte 4 van hun doodlopende weg te krijgen. Tevergeefs. Het was trekken aan een dood paard. Parels voor de zwijnen.

We stropen opnieuw de mouwen op. De “vakantie” is voorbij. De waanzin van Rutte 4, de boerenhaat van D66, de wezenloosheid van Van der Wal, de doelloosheid van Adema; het is genoeg geweest. We gaan ons Nederland terugpakken!

Hij is begonnen: onze campagne waardoor heel Nederland weet waarom ze moeten stemmen: Project X. De X van een heel groot kruis door een zestal partijen: die coalitie van CDA, CU, D66, VVD en hun trouwe vazallen in het kwaad, PvdA en GroenLinks.

Partijen die de afgelopen jaren al miljoenen Nederlanders in het ongeluk hebben gestort, vertrapt hebben voor hun eigen schimmige belangen. Die van ons parlement een derderangs aanfluiting hebben gemaakt. Waar schijnheilige ministers, van de waarheid een zeldzaamheid hebben gemaakt. Waar parlementsleden hun controlerende taak niet uitvoeren. Schijt hebben aan onze Grondwet. Lakeien zijn van de macht. Schaamteloos en zonder moraal.

Deze leugenaars en bedriegers, deze opruiers en fundamentalisten, hebben onder aanvoering van Mark Rutte, het vertrouwen van de Nederlandse bevolking verloren. Definitief. En dat weten ze.

Doen ze wat het Nederlandse volk van ze wil: trekken ze de stekker eruit? Nee, deze coalitie zet nog een tandje bij. Voert de druk op. Dwingt provincies om illegaal (want niet besloten in de Tweede en Eerste Kamer) programma’s in te voeren waarmee boeren van hun land gejaagd worden, lichten ‘Brussel’ fout voor over de rol van de landbouw bij de waterkwaliteit – waardoor we de derogatie hebben verloren. Laten hun oren hangen naar louche clubjes, gezeteld in Davos. Verzwaart andere – al onhaalbare – wetten en Brusselse richtlijnen en blijven maar liegen.

Dat is waar de partijen in Rutte 4 voor staan.

Het rapport ‘Groningers boven gas’, de parlementaire enquête over de aardgaswinning in Groningen schets een ongelooflijke meedogenloosheid ten opzichte van de Nederlandse burger.

We gaan er mee afrekenen. Wij hebben hét rechtvaardige wapen waarmee we MET SCHERP KUNT SCHIETEN! Een einde kunnen maken aan de rechteloosheid van Rutte 4. Via je stemrecht heb je de  meest doeltreffende munitie om het 29-koppige monster dat Rutte 4 vormt, met één schot te  vloeren! Kleur je stembiljet rood op de juiste plek: ver van wat er nu in de coalitie zit. Maak die Haagse kliek vleugellam.  

Strijders, strijd met ons mee. Zorg er voor dat elke Nederlander door onze demonstratie ‘Stem Ze Weg’ op 11 maart en ons Project X, weet dát hij moet stemmen op 15 maart om zijn rechten te herstellen en waarop hij/zij NIET moet stemmen.

En: plak Nederland vól met onze posters met een heel duidelijke en gerechtvaardigde boodschap: Stem Ze Weg! Deze posters zijn gratis af te halen bij de regionale trekkerleiders en regionale beheerders. Zorg er voor dat alle Nederlanders weten waar hun kracht en invloed ligt: 18+ Stemmen dus!

11 Maart is de ultieme dag om het machtsmisbruik van Rutte 4 te stoppen. Definitief. Strijd schouder aan schouder met ons, zoals wij onze strijd altijd gestreden hebben: met open vizier en met respect voor elkaar.

Kom op 11 maart naar Den Haag naar de grootste demo ooit. Zodat heel Nederland weet hoe we deze zwerende vinger in de dijk die Rutte 4 heet, kunnen bestrijden. Stem Ze Weg!

Reminder: 3 maart Algemene Leden Vergadering FDF – We zien je vrijdagavond, 20:00 uur! Hou je email in de gaten, de herinnering (uitnodiging) sturen we je toe.

FDF-bestuur

01 maart 2023

 

Tags: geen tags