FDF_logo-circle-trans-450

Farmers Defence Force introduceert Team Varkens

FDF introduceert per direct Team Varkens ter (extra) ondersteuning op het gebied van diergezondheid, voeding, uitkoopregelingen, transitie en verbetering verdienmodel.

Wij zijn van mening dat inzet van ketensamenwerking op korte termijn wenselijk is, om krachten te bundelen en samen te werken aan een gezonde toekomst voor de varkenshouderij, zodat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun kwaliteitsproducten die ze dagelijks leveren aan de consument.

Team Varkens


Voorzitter, Roy Nillesen

Roy Nillesen was tot 2008 varkenshouder en manager op verschillende varkensbedrijven binnen Europa. In 2012 is hij het Consultancybedrijf Pig Consultants gestart ( www.pig-consultants.com), vanuit deze onderneming deel hij zijn ervaringen in verschillende landen, zoals Rusland, China, Brazilië, Roemenië, Spanje en Oost-Duitsland.

Telefoon:     06 308 953 74
E-mail:          teamvarkens@farmersdefenceforce.nl

 

 

Lid, Mark van Dijk

Mark van Dijk is samen met zijn vrouw Mariëlle eigenaar van een varkens kern- en subfokbedrijf in Odiliapeel (ca. 1.250 dieren).

 

 

 

 

Lid, Peter Koning

Heeft dertig jaar een eigen slagerij gerund, en was mede-eigenaar van een slachthuis. Senior expert meat processing voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, afdeling ontwikkelingswerk PUM (programma uitzending managers).

Examinator slagersvakschool en keurmeester levend vee en vleeswaren.

 

 

 

Lid, Martien Welvaarts

Martien Welvaarts runt samen met zijn vrouw Annemarie Welvaarts – van Genugten een vermeerderingsbedrijf met 1.700 zeugen in Boxtel. Een doelstelling is het zeugenbedrijf door ontwikkelen en zoveel mogelijk biggen van goede kwaliteit verkopen.

 

 

 

 

Tags: geen tags