FDF

FDF feliciteert de nieuwe Minister van LVVN en de Staatssecretaris van LVVN.

FDF feliciteert de nieuwe Minister van LVVN, Femke Wiersma en de Staatssecretaris van LVVN, Jean Rummenie!

We hebben er alle vertrouwen in dat met dit sterke BBB-team de nodige verandering komt op het landbouwministerie. Een ministerie dat de afgelopen jaren slechts afbraak van de boerenstand op de agenda had.  

Vijf jaar lang hebben de boeren van Nederland zich verzet tegen die terreur en dat afbraakbeleid vanuit Den Haag. Gesteund door miljoenen Nederlanders werden eerst de provinciale besturen en waterschappen heroverd op links, vervolgens de Tweede Kamer en het Kabinet en nu ook het Ministerie van landbouw volledig onder controle komt van de boer-gezinde partij, is dat voor ons  de kers op de taart!  

Wat voor iedereen – met deze grote veranderingen op het politieke toneel – als een paal boven water moet staan, dan is het dat actievoeren loont! Zonder onze strijders, die zich met hart en ziel hebben ingezet voor onze sector, was dit allemaal niet gelukt!  

We wensen Femke Wiersma en Jean Rummenie heel veel succes en zullen hen bijstaan met raad en daad wanneer dat nodig is.  

Ook feliciteren we Eddie van Marum met zijn benoeming

als nieuwe Staatssecretaris van Herstel Groningen voor BBB. Wij kennen Eddie van Marum als een bevlogen en integer mens. Groningen had het niet beter kunnen treffen!  

Het FDF Bestuur

15 juni 2024

Tags: geen tags