FnzvC3sWQAQptq

Na de politieke aardverschuiving volgde een tsunami. Het Nederlandse volk staat op!

Niets veranderde er ten goede na de politieke aardverschuiving op 15 maart. De partijen VVD, D66, CDA, CU,  Groen Links en PvdA bleven zelfgenoegzaam en met minachting de Nederlandse bevolking overstelpen met lastenverhogingen, crises (o.a. migratie, koopkrachtvermindering) en ondemocratische besluiten uit Brussel, New York en Davos.

Stem ze weg

FDF riep de Nederlanders daarom voor 22 november opnieuw op, om bovenstaande partijen weg te stemmen. Een oproep waar fors gehoor aan gegeven is. Rutte 4, GL en PvdA zijn afgestraft!

Het risico dat niet Nederlandse, maar buitenlandse belangen de boventoon blijven voeren met daarbovenop als premier Frans Timmermans – die niets anders is dan een lakei van Brussel – heeft het volk af willen wenden door massaal te stemmen op de PVV.

NPO

Ook de publieke omroepen hebben een groot aandeel in de opgebouwde afkeer voor de partijen uit Rutte 4 en GL/PvdA: deze partijen kregen avond aan avond exclusieve aandacht op de publieke zenders, terwijl voor andere, kleinere partijen, deze keer een boycot gold: geen van hen werden in de aanloop naar de verkiezingen uitgenodigd aan de gesprekstafels van praatprogramma’s (1 gesprek op de vooravond van de verkiezingen is niets anders dan een excuustruus, daar trappen we niet in). 

Het systematisch proberen te hersenspoelen van haar kijkers is de NPO duur komen te staan: Nederland stemde drastisch anders. Nederland stemde op een partij die erg kritisch is op de NPO! Met een beetje mazzel, wordt die corrupte toko opgedoekt: wanneer je niet onafhankelijke pers bedrijft, moet je wegwezen en sowieso per direct geen cent belastinggeld meer krijgen.

BVNL

Belang van Nederland (BVNL) heeft onder deze boycot door de NPO geleden als nieuwe, onbekende partij en heeft geen zetel binnen kunnen halen: de Nederlandse kijker is simpelweg niet geïnformeerd over de nieuwe partijen en hun programma’s.

FDF die een samenwerking aan is gegaan met BVNL, vind dit erg jammer aangezien we met een zetel voor de landbouw en visserij, veel goed werk hadden kunnen verrichten voor de boeren en vissers!

Gefeliciteerd!

FDF wil Geert Wilders en de PVV bij deze feliciteren met hun daverende overwinning! 

FDF heeft altijd goed contact onderhouden met de PVV die zich – net als BVNL en FVD – altijd tegen de stikstofwetgeving en voor de boeren en vissers hebben uitgelaten. De PVV heeft op geen van onze demonstraties verstek laten gaan (evenals Wybren van Haga/BVNL en Forum voor Democratie) en staat altijd open voor het gesprek. We hopen op verdere constructieve gesprekken met de PVV over de introductie van FarmerFriendly – waar de PVV al een aantal keren aandacht voor heeft gevraagd – of zaken die direct de landbouw of veehouderij aangaan.

De Nederlandse landbouw en visserij zijn te belangrijk om opgeofferd te worden aan klimaathysterie en stikstofretoriek. Na de afrekening op 22 november gaan we weer volle kracht vooruit! All4One!

Het FDF Bestuur,

23 november 2023 

Tags: geen tags