Steun FDF: doneer voor onze juridische strijd

Actievoeren kost geld. Juridische procedures kosten geld.

Farmers Defence Force staat regelmatig voor de rechter om te vechten tegen onrechtmatige wetgeving die ten koste gaat van onze boeren.

Hiervoor hebben we voldoende funding nodig, omdat juridische procedures kostbaar zijn!

Wil je ons hierbij ondersteunen? Word dan lid van FDF óf doneer via onze site!

Help FDF en help jezelf zodat de landbouw niet ingeruild wordt voor vieze industrie en luchtvaart!

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
27 donaties
€ 970
2%
Doel: € 50.000
Donaties (alle acties)
Arie Boer 
€ 100,00
Wij doneren jullie van harte voor jullie enorme inzet voor de Nederlandse landbouw. In tegenstelling tot met name LTO die liever achter een linkse overheidsleugen aanloopt dan voor haar achterban opkomt. FDF gebruikt heldere scherpe taal wat hard nodig is in deze tijd! Wij vragen echter FDF vriendelijk maar wel dringend terughoudend te zijn met 'onheilig' taalgebruik uit een heilig Boek, nl. Gods Woord, de Bijbel.
2 dagen geleden
Anoniem 
€ 75,00
Houd vol deze stikstof hoax van tafel te vegen!
5 dagen geleden
Top 3 (huidige actie)
Anoniem 
€ 100,00
💪💪💪💪
12 maanden geleden
van Dijk 
€ 100,00
Geen boer maar k woon wel om hen heen het zijn goedwillende mensen en voorzien ons van eten en drinken. Wij horen hen dankbaar te zijn!
10 maanden geleden
Jimme 
€ 100,00
Het stikstof beleid is rechtstaat onwaardig. Het kan niet zo zijn dat een grotere groep mensen een kleinere groep mensen kapot maakt. Welke groep is de volgende die kapot gemaakt wordt? Ik ben ook geen boer, maar wel betrokken
10 maanden geleden
Tags: geen tags