FDF Inzamelactie: Echte strijders voeren actie!

Het is weer volop actie bij FDF: de voermaatregel moet van tafel! Daarom voeren we 22 juli actie bij “de grootste smeerlap van Nederland”.  We willen een actiedag neerzetten waar heel Nederland niet omheen kan: naast het samen stikstof reduceren moet iedereen weten welk bedrog er wordt gepleegd door Rutte III en consorten! En dan doen we door mét de trekkers – symbool voor onze beroepsgroep – op te toeren naar Bilthoven.

Daarnaast zullen we samen met ons juridisch team, diverse strijders juridisch bijstaan die hun boete aan willen vechten die ze bij de recente acties hebben opgelopen.

Actievoeren kost geld. Het juridisch spoor kost geld.

Wil je ons ondersteunen voor bovengenoemde zaken? Word dan lid van FDF óf doneer via onze site!

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
7 donaties
€ 175
0%
Doel: € 20.000
Donaties (alle acties)
René Esser 
€ 10,00
Gas erop laat je niet stoppen
3 maanden geleden
Nathalie 
€ 50,00
3 maanden geleden
Top 3 (huidige actie)
Anoniem 
€ 100,00
2 maanden geleden
Didi 
€ 20,00
Bijdrage om de boete mee te betalen.
1 maand geleden
Marc Postema 
€ 20,00
Op naar de bevrijding.
4 weken geleden
Tags: geen tags