Inzamelactie “Code Oranje” 17 november 2020

“De Omgevingswet wordt wel gezien als de grootste wetgevingsoperatie sinds de Grondwet in 1848. De Omgevingswet en daarop gebaseerde besluiten vervangen tientallen wetten en honderden AMvB’s en ministeriële regelingen die betrekking hebben op de leefomgeving.”

De Omgevingswet. Een wet die enorme gevolgen en consequenties zal hebben voor álle burgers van Nederland, voor álle boeren. En die bijna volstrekt onder de radar blijft. Rutte III opereert in het geniep. Maakt een wet die ons bestaand recht, gekocht met onze vergunningen, voltrekt waardeloos gaat maken. Een wet waarmee alle slechte ideeën, verwoord in de stikstofplannen van Schouten, doorgevoerd gaan worden. We worden verkocht en bedrogen! Rutte III, dat zijn achterwerk afveegt met onze vergunningen, met ons bestaand recht, zelfs met de Grondwet. Die het Nederlandse grondgebied rücksichtslos verkoopt aan de hoogte bieder!

Hoe praktisch dat wij, de boeren van Nederland vlak voor kerst voor een voldongen feit worden geplaatst. Dat onze vergunningen en bestaand recht per 1 januari 2022 zijn verdampt. Wat voor waarde heeft onze Grondwet nog, als onze volksvertegenwoordigers daarvoor geen enkel respect op kunnen brengen?

Daarom blijft ons maar één optie over: actievoeren. Om deze Omgevingswet de aandacht te geven die ze verdiend. Om iedere Nederlander wakker te schudden. Evenals de media, die de verstrekkende gevolgen van deze wet ook totaal niet onderkennen. Actievoeren gaan we. Dat is nog steeds ons grondrecht!

Sluit je aan. 17 November. ALL4ONE.

Het FDF Bestuur

03 november 2020

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
113 donaties
€ 5.829
39%
Doel: € 15.000
Donaties (alle acties)
Anoniem 
€ 10,00
2 uur geleden
Anoniem 
€ 100,00
4 uur geleden
Anoniem 
€ 100,00
4 uur geleden
Top 3 (huidige actie)
Alpuro Breeding 
€ 750,00
Ga zo door!
2 jaar geleden
Jefke 
€ 250,00
Kom aan Nederland. Niet te zuinig wezen. Onafhankelijkheid kost ook geld! ALL4ONE #FLM
2 jaar geleden
Stoppen NU met dwang van DenHaag 
€ 250,00
2 jaar geleden
Tags: geen tags