Inzamelactie “Code Oranje” 17 november 2020

“De Omgevingswet wordt wel gezien als de grootste wetgevingsoperatie sinds de Grondwet in 1848. De Omgevingswet en daarop gebaseerde besluiten vervangen tientallen wetten en honderden AMvB’s en ministeriële regelingen die betrekking hebben op de leefomgeving.”

De Omgevingswet. Een wet die enorme gevolgen en consequenties zal hebben voor álle burgers van Nederland, voor álle boeren. En die bijna volstrekt onder de radar blijft. Rutte III opereert in het geniep. Maakt een wet die ons bestaand recht, gekocht met onze vergunningen, voltrekt waardeloos gaat maken. Een wet waarmee alle slechte ideeën, verwoord in de stikstofplannen van Schouten, doorgevoerd gaan worden. We worden verkocht en bedrogen! Rutte III, dat zijn achterwerk afveegt met onze vergunningen, met ons bestaand recht, zelfs met de Grondwet. Die het Nederlandse grondgebied rücksichtslos verkoopt aan de hoogte bieder!

Hoe praktisch dat wij, de boeren van Nederland vlak voor kerst voor een voldongen feit worden geplaatst. Dat onze vergunningen en bestaand recht per 1 januari 2022 zijn verdampt. Wat voor waarde heeft onze Grondwet nog, als onze volksvertegenwoordigers daarvoor geen enkel respect op kunnen brengen?

Daarom blijft ons maar één optie over: actievoeren. Om deze Omgevingswet de aandacht te geven die ze verdiend. Om iedere Nederlander wakker te schudden. Evenals de media, die de verstrekkende gevolgen van deze wet ook totaal niet onderkennen. Actievoeren gaan we. Dat is nog steeds ons grondrecht!

Sluit je aan. 17 November. ALL4ONE.

Het FDF Bestuur

03 november 2020

Nee. Donateurs kunnen zonder een account aan te maken geld doneren. Registreren is dus niet nodig.

Ja. Bij het doneren is het mogelijk om aan te vinken dat de betaling anoniem moet zijn. Bij de donatie komt dan ‘Anoniem’ te staan op de actiepagina. Wil je dat jouw naam ook niet zichtbaar is voor FDF, vul dan “Anoniem” in als naam.

De minimale donatie is € 5,00

Bij FDF kun je online doneren door middel van iDEAL, Bancontact, Belfius, KBC/CBC en aan de hand van een bankoverschrijving. Je komt tijdens het doneren terecht op de website van je eigen bank. Zodra de betaling is afgerond, kom je weer terug op onze website.

Donaties zijn direct zichtbaar op de website na de betaling met uitzondering van bankoverschrijvingen. Zodra je een bankoverschrijving start heb je 14 dagen de tijd de betaling te voltooien. Zodra jouw bank de donatie heeft verwerkt zal jouw donatie en het eventuele bericht te zien zijn in het donatieoverzicht. Dit kan dus enkele dagen duren.

Nee. Er zitten geen kosten verbonden aan je donatie.

Het volledig gedoneerde bedrag, minus € 0,29 transactiekosten van de betalingsprovider, komt terecht bij Stichting Farmers Defence Force.

Reacties
82 donaties
€ 4.382
4%
Doel: € 15.000
Donaties (alle acties)
Anoniem 
€ 25,00
1 week geleden
Niek Krekels 
€ 25,00
Hoe dom dit ook moge klinken van iemand buiten de agrarische sector: indrukwekkend om zo veel tractoren en trekkers bij elkaar te zien in Den Haag, afgelopen dinsdag. Niks tientallen, zoals de MSM berichtte. Honderden. Hulde en respect voor de saamhorigheid onder de boeren onderling Jong en oud(er) samen, vechtend voor dezelfde belangen. Blijf vechten voor jullie bestaan, de boer kan en mag niet ten onder gaan.
2 weken geleden
Alco 
€ 25,00
Goed dat jullie opkomen voor jullie grondrechten, het recht om jullie gezin een boterham te kunnen geven, het geluk dat wij nog een echte boterham mogen hebben. Helaas zijn er nog mensen die niet zien dat jullie een heeeeeeeel belangrijke taak in onze maatschappij vervullen. Namelijk het zorgen voor het brood op de plak hebben!! Dank voor al jullie inzet, voor onze boterham!
2 weken geleden
Anoniem 
€ 25,00
Jullie zijn kanjers! Hou vol!
2 weken geleden
Top 3 (huidige actie)
Alpuro Breeding 
€ 750,00
Ga zo door!
3 weken geleden
Jefke 
€ 250,00
Kom aan Nederland. Niet te zuinig wezen. Onafhankelijkheid kost ook geld! ALL4ONE #FLM
3 weken geleden
Stoppen NU met dwang van DenHaag 
€ 250,00
3 weken geleden
Tags: geen tags