FDF-spandoek-200x100cm-logo-fdf-all-4-one

Dit is de weg! Handhavingsverzoeken = Oog om oog! Word lid!

Positieve reacties van heel veel boeren heeft FDF al ontvangen na bekendmaking van onze nieuwe campagne “Oog om oog, tand om tand”.

Dat de overheid, gesteund door hun vazallenleger aan NGO’s, gesubsidieerde milieuclubs en de staatsomroepen en -media, alleen boeren in de openbaarheid aanmerken als hét  “stikstofprobleem, blijkt niet alleen voor boeren maar ook voor talloze burgers een grote ergernis. Dit demissionaire Kabinet en een groot deel van de Randstedelijke politici, kan op weinig sympathie meer rekenen.

Ook zien we nu het wáre gezicht van de clubs die alleen boerenbedrijven aanklagen en alle uitstoters van uitlaatgassen etc.: het giftige NOx – met rust laten. Dat lijkt op een goed georganiseerde campagne puur tegen boeren! De zogenaamde “zorg om de natuur” is niks meer dan een verdienmodel tégen de boeren. En dat pikken wij niet! Dit is ons tegenoffensief. Bikkelhard en 100% gerechtvaardigd.

Steun onze campagne!

We merken dat veel boeren onze campagne financieel willen steunen. En dat is mooi. Het beste is om direct lid te worden van FDF want met een fors hoger ledental dat financiële armslag geeft, kan Den Haag ook niet meer om FDF heen! Dan hebben we jullie mandaat om voor jullie belangen te strijden. Word daarom direct lid door hier te klikken en het opgaveformulier in te vullen. Voor 150 euro per jaar gaan we zorgen dat de belangen van jouw toekomst en jouw bedrijf eens serieus worden genomen! Strijd met ons mee.

Wij gaan Den Haag een lesje leren! En daar hebben we alle steun voor nodig. Word-nu-lid!!! 

Mocht je nog meer willen steunen dan de 150 euro voor een lidmaatschap, dan vind je hier onze doneerlink: https://farmersdefenceforce.nl/7-juli-oog-om-oog-tand-om-tand/

Met meer financiële armslag, kunnen we ons juridische team uitbreiden en sneller, méér niet-landbouw bedrijven in een handhavingsprocedure betrekken! Om zo het ten onrechte aan ons opgelegde ‘stikstofprobleem’ het probleem van heel Nederland te maken. Zodat er eindelijk echte oplossingen worden gezocht in plaats van het opruimen van boeren op basis van een papieren realiteit (!).

Boeren produceren voedsel, ons land bindt stikstof en CO2, die we via export voor een groot deel afvoeren terwijl onze gewassen zuurstof produceren – wat een tegenstelling ten opzichte van de rotzooi die Den Haag produceert. Onze balans is positief! Dat is de WAARHEID in hoofdletters. ALL4ONE!!!

Bestuur FDF

9 juli 2021

 

Tags: geen tags